Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ο Πύργος Του Άιφελ Είναι Το Μνημείο Με Τη Μεγαλύτερη Αξία Στη Γη


Ετσι λέει μια μελέτη ενός πράγματος που λέγεται «Εμπορικό επιμελητήριο της Μόντσα και της Μπιάντσα», κάτι Ιταλοί δηλαδή που κάθισαν και μέτρησαν τα μνημεία διαφόρων χωρών με βάση κάποια κριτήρια και έκριναν πως ο Πύργος του Άιφελ έχει «αξία» 435 δισεκατομμύρια ευρώ, ναι, ΔΙΣεκατομμύρια, περισσότερο από το ελληνικό χρέος δηλαδή, σχεδόν το 1/5 του Γαλλικού ΑΕΠ. Η αξία αυτή δεν προκύπτει μόνο από την αξία του real estate και του σίδερου, βεβαίως, αλλά κυρίως από το ότι είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου, έχει κάθε χρόνο περίπου τους μισούς επισκέπτες που έχει ολόκληρη η Ελλάδα, και βγάζει πάρα πολλά λεφτά γι’ αυτό έχει μεγάλη αξία για τη Γαλλική οικονομία. Έτσι λένε αυτοί οι Ιταλοί, τουλάχιστον. Στη λίστα τους δεν υπάρχει καμία αναφορά στην Ακρόπολη, κι αυτό είναι κάπως αναμενόμενο.
Και τώρα, φωτογραφίες του πύργου του Άιφελ από το σπιτόσκυλο:
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com