Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ο μεγαλύτερος αθλητής των Ολυμπιακών του Λονδίνου είναι 71

Αυτός είναι ο 71χρονος Hiroshi Hoketsu από την Ιαπωνία ο οποίος θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, στο άθλημα της ιππικής δεξιοτεχνίας.
 
Θα είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος αθλητής που πήρε ποτέ μέρος σε Ολυμπιακούς αγώνες. Το ρεκόρ κατέχει ο 72χρονος Oscar Swahn, ένας Σουηδός αθλητής της σκοποβολής, ο οποίος το 1920 στο Antwerp κέρδισε το ασημένιο μετάλιο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Hiroshi Hoketsu παίρνει μέρος σε Ολυμπιακούς αγώνες. Το 1964, όταν ήταν 23 χρονών, είχε συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς του Τόκιο στην υπερπήδηση εμποδίων, αλλά δεν μπόρεσε να ξαναπροκριθεί παρά μόνο το 1988 στη Νότιο Κορέα και στη συνέχεια το 2008 στο Πεκίνο όπου όμως δεν τα κατάφερε να διακριθεί.
Ο επιμένων νικά όμως! Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία και θα παρακολουθήσουμε την προσπάθειά του με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ένας αθλητής του οποίου η καρριέρα διαρκεί 50 χρόνια και πλέον, σίγουρα έχει πολλά να μας διδάξει.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com