Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Τρεις τροφές που κάνουν το σώμα να μυρίζει άσχημα

Ένα από τα πράγματα που επηρεάζει τη μυρωδιά του σώματός μας είναι η διατροφή μας. 
Υπάρχουν, δηλαδή, κάποιες τροφές που κάνουν το δέρμα μας να μυρίζει πιο έντονα ή και πιο άσχημα, μερικές φορές. Αυτό συμβαίνει διότι ορισμένα από τα συστατικά που λαμβάνουμε από τις τροφές ή οι ουσίες που παράγονται κατά τη διάσπαση των τροφών στο γαστρεντερικό μπορεί να κάνουν μας επηρεάσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνουν το σώμα να αποπνέει δυσάρεστες μυρωδιές.
Δείτε παραξάτω τρεις τροφές από αυτές...
1. Σταυρανθή λαχανικά
Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν μεταξύ άλλων το λάχανο, το κουνουπίδι και το μπρόκολο. Αυτά τα λαχανικά περιέχουν θείο, μια χημική ουσία με άσχημη μυρωδιά. Όταν τα σταυρανθή λαχανικά μεταβολίζονται στον οργανισμό, το θείο απελευθερώνεται μέσω της αναπνοής ή του ιδρώτα, προκαλώντας κακοσμία.
2. Ψάρι
Μπορεί να πρόκειται για μια ιδιαιτέρως θρεπτική τροφή αλλά σε ορισμένους ανθρώπους προκαλεί κακοσμία του σώματος επειδή ο οργανισμός τους αδυνατεί να διασπάσει την τριμεθυλαμίνη, μια ουσία που παράγεται όταν μεταβολίζεται το ψάρι.
3. Κόκκινο κρέας
Έρευνες έχουν δείξει ότι το σώμα των ατόμων που καταναλώνουν πιο συχνά κόκκινο κρέας έχει πιο δυσάρεστη μυρωδιά. Ο λόγος είναι ότι το κόκκινο κρέας είναι δύσπεπτο κι έτσι όταν διασπάται στον οργανισμό αφήνει πίσω διάφορα υπολείμματα, τα οποία στη συνέχεια απελευθερώνονται με τον ιδρώτα.
baby.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com