Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Γιγάντιο γκράφιτι στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης για την Ηπατίτιδα C

Ένα ξεχωριστό έργο τέχνης δημιουργήθηκε πάνω από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα σχετικά με την ηπατίτιδα C και τους πάσχοντες που συνήθως στιγματίζονται. Δημιουργός του είναι ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας καλλιτέχνης INO, ο οποίος ανταποκρίθηκε αφιλοκερδώς στην πρόταση που δέχτηκε από το Σύλλογο Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας».

Χρειάστηκαν δέκα μέρες για τη δημιουργία του και εντάσσεται στο πλαίσιο του δεύτερου μέρους της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του πληθυσμού σχετικά με το στίγμα και την ηπατίτιδα C με τίτλο «Η έκφραση της υγείας μέσα από την Τέχνη: ηπατίτιδα C και στίγμα». Κατακρίνει την αρνητική συμπεριφορά των ανθρώπων απέναντι σε οτιδήποτε διαφέρει από αυτούς, με αναφορά στις περιπτώσεις όπου η διαφοροποίηση αυτή δεν οφείλεται σε προσωπική επιλογή του ατόμου.
perierga.gr - Γιγάντιο γκράφιτι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη για την Ηπατίτιδα Cperierga.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com