Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Γιατί οι ουρανοξύστες του Χονγκ Κονγκ έχουν τρύπες

Ένας προσεκτικός παρατηρητής θα έχει ίσως προσέξει πως πολλοί ουρανοξύστες του Χονγκ Κονγκ έχουν «τρύπες», δηλαδή εμφανή κενά στην κατασκευή τους, ανοίγματα διαμπερή σε διάφορα σημεία τους.
Σύμφωνα με το Business Insider, τα ανοίγματα αυτά ονομάζονται «πύλες του δράκου» και τις «επιβάλλει» το φενγκ σούι για να πετούν οι δράκοι από τα βουνά προς το νερό καθημερινά. Πιστεύεται πως εάν μπλοκαριστεί το μονοπάτι του δράκου, αυτό φέρνει κακοτυχία.
Κτίρια με κακό φενγκ σούι, όπως ο πύργος της Τράπεζας της Κίνας, έχουν κατηγορηθεί για κακοτυχία. Όπως γράφουν οι New York Times, πολλοί παρομοιάζουν το κτίριο με κατσαβίδι που αφαιρεί τον πλούτο από το Χονγκ Κονγκ και πιστεύεται πως τα κτίρια που αντικρίζουν αυτόν τον πύργο αντιμετωπίζουν προβλήματα.
6ucz44d6newsbeast
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com