Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ακυκλοφόρητο αμοντάριστο υλικό από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους (video)

Το site 911datasets.org αποτελεί μια βάση δεδομένων στην οποία συλλέγονται  διαρκώς στοιχεία και βίντεο από την επίθεση στους δίδυμους πύργους, την 11η Σεπτεμβρίου του 2001.
Σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο με αμοντάριστα πλάνα, που προβάλλονται για πρώτη φορά, από ρεπορτάζ του ABC την ώρα που καταρρέει ο πρώτος πύργος.
Το ειδησεογραφικό συνεργείο προλαβαίνει να μπει σε παραπλήσιο κτίριο και να σωθεί την τελευταία στιγμή, μαζί με αρκετούς διασώστες, πυροσβέστες και αστυνομικούς.
Η κατάρρευση γίνεται στο 3ο λεπτό. Στο 7ο λεπτό μιλάνε στην κάμερα οι αυτόπτες μάρτυρες Joseph Fichera και Paul Sutherland.
Στο 13:13 ακούγεται η πρώτη προειδοποίηση: "Ο βόρειος πύργος γέρνει". Η πτώση του ξεκινάει στις 13:24 και πέφτει στις Warren Street και North End Avenue.
Στο 17:36 μιλάνε δύο επιζήσαντες από τον 82ο όροφο του πρώτου κτιρίου, ενώ στο 20:28 μιλάει άτομο που κατάφερε να σωθεί κατεβαίνοντας από τον 39ο όροφο του δευτέρου ουρανοξύστη.

Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com