Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Βίντεο-αποκάλυψη: Μήπως η μητέρα του Τζον Σνόου, δεν είναι αυτή που νομίζεις;

Μπορεί στο Game of Thrones να κυριαρχεί ο θάνατος, διότι ως γνωστόν Valar Morghulis (όλοι οι άνδρες πρέπει να πεθάνουν), αλλά μια γέννηση, 14 χρόνια από το σημείο που αρχίζει η ιστορία στη σειρά και τα βιβλία, να είναι το "κλειδί" για την εξέλιξή της. Υπάρχει μια φήμη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και η οποία φουντώνει διαρκώς σχετικά με τους γονείς του Τζον Σνόου.
Οφείλουμε να πούμε πως πρόκειται απλώς για μια συζήτηση, που δεν έχει επιβεβαιωθεί για όσους φοβούνται τα SPOILER, καθώς ο συγγραφέας του GOT, GRR Martin, πουθενά στο βιβλίο δεν αναφέρει ρητά, ποια είναι η μητέρα του μπάσταρδου του Νέντ Σταρκ.
O Χρήστης του διαδικτύου, "Alt Shift X" και φανατικός της θεωρίας ότι ο Τζον Σνόου, στην πραγματικότητα δεν είναι γιος του Νεντ, έφτιαξε ένα εκπληκτικό βίντεο, που κατά την άποψή του αποδεικνύει το γιατί.
Μεταξύ άλλων χρησιμοποιεί φράσεις του ίδιου του Νεντ Σταρκ, φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά και μικρές λεπτομέρειες από τη σειρά και τα βιβλία, για να επιχειρηματολογήσει για το ότι η μητέρα του Σνόου δεν είναι κάποια ιερόδουλη ή κάποια μελαγχολική πριγκίπισσα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η θεωρία, αυτή έχει αμφισβητηθεί, ενώ πολλοί φοβούνται ότι εφόσον το τέλος δεν έχει γραφτεί ακόμα, ίσως ο συγγραφέας  το αλλάξει, εκνευρισμένος, που τόσοι πολλοί έχουν μαντέψει σωστά για τη μητέρα του Σνόου.
Ποιο δάχτυλο έδειξε ο GRR Martin, όταν του είπαν ότι φοβούνται πως θα πεθάνει και δεν θα προλάβει να γράψει το τέλος;
Αν έχετε την περιέργεια, δείτε το παρακάτω βίντεο. Υπάρχουν πιθανά SPOILER, αλλά αν δεν σας ενοχλεί πολύ, αυτή τη θεωρία, που επαναλαμβάνουμε δεν έχει επιβεβαιωθεί, θα τη συζητάτε για πολλές ώρες με τους φίλους σας.

Ποια είναι η μάνα του Τζον Σνόου από allthewebnews


(Πηγή: Huffington Post)
news247.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com