Υλικά συνταγής
για τη ζύμη
- 3-4 φλιτζ. αλεύρι
- 1 φακελάκι μαγιά ξερή
- 1 φλιτζ. γάλα
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.γ. ζάχαρη
για τη σάλτσα
- 1 φλιτζ. φρέσκια σάλτσα ντομάτας ή ντομάτα κονκασέ ή χυμός εμπορίου
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ κ.γ. ρίγανη
- αλάτι
- ½ κ.γ. ζάχαρη
για την πίτσα σε ταψί 32εκ.
- 4 φέτες χοιρινή ωμοπλάτη
- 6 φέτες πεπερόνε
- 4 φέτες μπέικον
- 2 φρέσκα μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
- 2 φλιτζ. γκούντα
- 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
για την πίτσα σε ταψί στρόγγυλο 20 εκ.
- 4 φέτες χοιρινή ωμοπλάτη
- 2 φέτες μπέικον
- 1 μανιτάρια λευκό κομμένο σε φέτες
- 1 φλιτζ. γκούντα
- 100γρ. φέτα τριμμένη
- 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.