Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

GAP-NAM style!

Το 2009 ο Παπανδρέου καταφέρνει μετά από απανωτές σφαλιάρες να εκλεγεί πρωθυπουργός της χώρας και μέσα σε τρεις μήνες θητείας μάς βάζει στο καθεστώς του ΔΝΤ και των μνημονίων. Στη συνέχεια συναντά δυσκολίες λόγω της κοινωνικής οργής και των πιέσεων της αντιπολίτευσης, παραδίδει τη θέση του στον Παπαδήμο ο οποίος ακολουθεί τα βήματα του προκατόχου του, η χώρα παραμένει σε ακυβερνησία για αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα να κάνουμε δύο εκλογές μέσα στο καλοκαίρι.

Ο Σαμαράς που με τόσο –αντιμνημονιακό- κόπο ρίχνει τον ΓΑΠ, αναγκάζεται να ακολουθήσει την πολιτική του με συμμάχους τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη που με τον τρόπο τους κατάφεραν να πριονίσουν κι αυτοί την καρέκλα του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αλλά τώρα υπερασπίζονται το έργο του.


Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι φίλοι κι εχθροί, πολιτικοί και πολίτες εδώ και χρόνια χορεύουν στο ρυθμό του ΓΑΠ. Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζω το hit που σπάει όλα τα ρεκόρ τις τελευταίες μέρες: Το
GAPnam Style! (Το τραγούδι το αφιερώνω στη φίλη Κέρυ που παρατήρησε πως στο 02:03 του video ακούγεται ένα ελληνικότατο "Χρόνια πολλά").























Και για να πουλήσουμε λίγη μούρη:



Πηγή: Mediasoup
drseeng.com
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com