Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Διεθνής ακαδημαϊκή τιμητική διάκριση στον Καθηγητή Γιώργο Πιπερόπουλο


Ως άμισθο μέλος στη θέση 36 της 130-μελούς Διεθνούς Συμβουλευτικής Επιτροπής του Ινδικού εκδοτικού κολοσσού επιστημονικών περιοδικών IJBST ορίστηκε ο καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος,.

     Ο Θεσσαλονικιός συμπατριώτης μας κείμενα του οποίου φιλοξενούμε κάθε εβδομάδα (γεννήθηκε στην Κατερίνη από Πόντιο εκ Ρωσίας πατέρα και Σμυρνιά-Θρακιώτισσα-Μικρασσιάτισα μητέρα) μετά την αποφόιτησή του από το Β΄Γυμνάσιο Αρρένων Θεσσαλονίκης σπούδαε με υποτροφίες Κοινωνιολογία και Ψυχολογία σε Αμερικανικά, Γερμανικά και Αυστριακά Πανεπιστήμια έχει διεθνή παρουσία ως ακαδημαϊκός δάσκαλος και ερευνητής επί σειρά δεκαετιών. Είναι πλέον Συνταξιούχος Καθηγητής και τέως Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και αφού δίδαξε σε πολλά Πανεπιστήμια σε Αμερική και σε Ευρώπητώρα είναι τώρα Επίτιμος (άμισθος) Καθηγητής του Μάνατζμεντ και του Μάρκετινγκ στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Βρετανικού Durham University, ενός από τα 10 κορυφαία ΑΕΙ της Μεγάλης Βρετανίας το οποίο συγκαταλέγεται στα κορυφαία 100 ΑΕΙ στην παγκόσμια κατάταξη Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων.

     Στην 130-μελή Επιτροπή συμμετέχουν επιστήμονες που εκπροσωπούν Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα της Ινδίας και μετά από επιλογή από άλλες χώρες μέλη του ΟΗΕ και της UNESCO όπως  είναι οι ΗΠΑ, η Κίνα, ο Καναδάς, η Γερμανία, η Σουηδία, η Ισπανία, η Ελβετία, η Ιταλία, το Πακιστάν, η Κύπρος, η Τουρκία και άλλες. https://board.ijbst.org/home

     Ο Ινδικός Εκδοτικός Όμιλος ως Μη - Κερδοσκοπική Επιχείρηση, εκδίδει συνολικά 28 επιστημονικά περιοδικά παγκόσμιας κυκλοφορίας στην Αγγλική γλώσσα τα οποία διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ σε βιβλιοθήκες Πανεπιστημίων όλων των χωρών μελών του ΟΗΕ που το επιθυμούν. https://www.ijbst.org/


Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com