Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Όμορφοι ταξιδιωτικοί προορισμοί που δεν είχατε ακουστά!

Δεν λέμε, καλό το Παρίσι, ακόμα καλύτερη η Πράγα ή η Κωνσταντινούπολη. Τα ταξίδια μακριά από τουριστικές ορδές, όμως, έχουν κάτι μαγικό: Τη χαρά της ανακάλυψης, την αίσθηση ότι ένα μέρος σου «ανήκει», το δικαίωμα να νιώθεις εξερευνητής. Ιδού, λοιπόν, οι ωραιότεροι ανεξερεύνητοι ταξιδιωτικοί προορισμοί, για να ονειρευόμαστε μέχρι να κερδίσουμε εκείνο το Τζόκερ και να κάνουμε τα εξερευνητικά μας σχέδια πραγματικότητα.
Εσσαουίρα, Μαρόκο perierga.gr - Σούπερ ταξιδιωτικοί προορισμοί που δεν είχατε ακουστά!
Μια καστροπολιτεία που βρέχει τα πόδια της στον Ατλαντικό. Ένα ιστορικό κέντρο, η medina της, στη λίστα των μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Μια φανταστική, απέραντη αμμουδερή παραλία. Και ένα από τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα που έχετε δει ποτέ, με έναν τεράστιο ήλιο να βουτά στον Ατλαντικό. Είναι να απορεί κανείς που την Εσσαουίρα δεν την ξέρει περισσότερος κόσμος.
Coimbra, Πορτογαλία perierga.gr - Σούπερ ταξιδιωτικοί προορισμοί που δεν είχατε ακουστά!
Η πάλαι ποτέ πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, τα χρόνια του Μεσαίωνα, είναι σήμερα μια πανέμορφη, ολοζώντανη φοιτητούπολη. Μάλιστα, η Πανεπιστημιούπολή της συγκαταλέγεται στη λίστα παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO –το Πανεπιστήμιο ιδρύθηκε το 1290, και λειτουργεί μέχρι σήμερα.
Willemstad, Curaçao
perierga.gr - Σούπερ ταξιδιωτικοί προορισμοί που δεν είχατε ακουστά! 
Δείτε τους υπόλοιπους προορισμούς εδώ: perierga.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com