Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ένας ποταμός σε σχήμα καρδιάς!

Η ποταμός Μισούρι είναι ο μεγαλύτερος στις Ηνωμένες Πολιτείες και χρησιμοποιείται ως κύρια πηγή νερού για το έθνος.  Ένας παραπόταμος του ποταμού Μισούρι ονομάζεται «Heart» (σ.σ. «Καρδιά») και ρέει στη Βόρεια Ντακότα, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Billings County, στη νότια πλευρά του Εθνικού Πάρκου Theodore Roosevelt. Ο ποταμός φτάνει στη λίμνη Tschida η οποία περιβάλλει μια καταπράσινη περιοχή σε σχήμα καρδιάς.
perierga.gr - Heart River: Ποταμός σε σχήμα καρδιάς!
Η εικόνα που σχηματίζεται είναι εντυπωσιακή, καθώς ο ποταμός ρέει γύρω από την πυκνή βλάστηση και εντείνει ακόμα περισσότερο το σχήμα της καρδιάς. Για το λόγο αυτό ο παραπόταμος ονομάστηκε «Ποταμός της Καρδιάς» και οι φωτογραφίες από ψηλά μαρτυρούν την ομορφιά του τοπίου, και με το παραπάνω.
perierga.gr - Heart River: Ποταμός σε σχήμα καρδιάς!
perierga.gr - Heart River: Ποταμός σε σχήμα καρδιάς!perierga.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com