Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Τα νησιά θα σώσουν την Ελλάδα


Διαβάστε γιατί σύμφωνα με Βρετανική εφημερίδα τα ελληνικά νησιά αποτελούν το πραγματικό πακέτο διάσωσης της χώρας μας. Προτροπή στους τουρίστες να την επισκεφθούν
 
Ένα οδοιπορικό στη Ρόδο, το οποίο εξάρει τις ομορφιές του τόπου και προσκαλεί τους τουρίστες να επισκεφθούν την Ελλάδα θα περίμενε να κανείς να είναι άλλη μία προσπάθεια του ελληνικού κράτους για προβολή της χώρας μας. Όμως η δωρεάν διαφήμιση προέρχεται από το εξωτερικό και την εφημερίδα The Sun.
Το άρθρο της Βρετανικής εφημερίδας με τίτλο ''Ελληνικό πακέτο διάσωσης. Παρά την κρίση, τα νησιά προσφέρουν αέρα αναζωογόνησης'' προτρέπει όλους να βρεθούν αυτό το καλοκαίρι στη χώρα μας.
Να απολαύσουν τον ήλιο, τη θάλασσα, το κρασί, να γευτούν την παραδοσιακή κουζίνα και να επωφεληθούν από την παραδειγματική φιλοξενία των ντόπιων κατοίκων.
Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για πολυτελείς διακοπές στο νησί της Ρόδου και συγκεκριμένα σε συγκεκριμένα στη Λίνδο σε ξενοδοχείο με πολλές ανέσεις και παραλίες που θα ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.
"Η Λίνδος είναι ένα κλασικό παραθαλάσσιο θέρετρο γεμάτο με πολιτισμό και τα ερείπια του αρχαίου κόσμου" αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Το άρθρο υπογραμμίζει για ακόμη μία φορά πως η βαριά βιομηχανία της χώρας δεν είναι άλλη από τον τουρισμό και σε αυτόν θα πρέπει να στοχεύουμε.
Τα νησιά, ο ήλιος, η θάλασσα, η αρχιτεκτονική και ο πολιτισμός αποτελούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου και συνιστούν την καλύτερη διαφήμιση, ιδιαίτερα σε μία περίοδο βαθιάς οικονομικής ύφεσης.
Η εφημερίδα κλείνει τονίζοντας πως η χώρα μας παρά τις δυσκολίες των τελευταίων ετών είναι τόσο ένδοξη και πλούσια σε ιστορία που αξίζει μία επίσκεψη!
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com