Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Γαρίδες με πικάντικη σάλτσα

ΥΛΙΚΑ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Υλικά συνταγής
500γρ. γαρίδες μεγάλες
½ κ.σ. μπούκοβο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 συσκευασία τοματάκια κονκασέ (400γρ.)
250ml. κρασί λευκό
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
½ κ.γ. ρίγανη αποξηραμένη
3 κ.σ. φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμένα

**********

Διαδικασία συνταγής
Ανακατεύουμε σε μπολ τις γαρίδες με το μπούκοβο και το αλάτι. Σε βαθύ και πλατύ τηγάνι, σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τις γαρίδες για 2 λεπτά.
Τις αποσύρουμε από το τηγάνι και τις κρατάμε στην άκρη. Προσθέτουμε στο τηγάνι το κρεμμύδι, το σκόρδο και σοτάρουμε για 5 λεπτά μέχρι να γυαλίσουν. Προσθέτουμε τις ντομάτες, το κρασί και τη ρίγανη. Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά και έπειτα προσθέτουμε τις γαρίδες. Ανακατεύουμε να πάρουν σάλτσα οι γαρίδες και αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε το βασιλικό και το μαϊντανό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com