Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Σκορδαλιά με καρύδια


ΥΛΙΚΑ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Υλικά συνταγής
1 κεφάλι σκόρδο (6-7 σκελίδες)
250γρ. ψίχα ψωμιού
1 φλιτζ. καρυδόψιχα τριμμένη
⅓ φλιτζ. ξύδι
⅔ φλιτζ. ελαιόλαδο
αλάτι


Διαδικασία συνταγής
Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό και το στραγγίζουμε καλά.
Σε γουδί κοπανάμε τα σκόρδα με το αλάτι μέχρι να γίνουν αλοιφή. Προσθέτουμε την ψίχα του ψωμιού, το ξύδι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε σε κλωστή το λάδι και ανακατεύουμε πολύ γρήγορα.
Τέλος προσθέτουμε τα καρύδια και ανακατεύουμε.
Εναλλακτικά μπορούμε να κάνουμε σε μίξερ τη σκορδαλιά. Βάζουμε στο μίξερ το ψωμί, τα καρύδια, το αλάτι και τα σκόρδα και τα αλέθουμε. Προσθέτουμε λίγο-λίγο το ξύδι και το ελαιόλαδο σε κλωστή.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com