Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Οι ιδανικότερες χώρες του κόσμου για να ζήσετε μόλις βγείτε στη σύνταξη

Κάποιοι λένε πως οι συνταξιούχοι βιώνουν την καλύτερη περίοδο στη ζωή τους. Αυτό μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις πραγματικά να ισχύει, αν φυσικά υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε κάποιος που έχει μόλις σταματήσει τη δουλειά του να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την ελευθερία του.
Αν λοιπόν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων και οι υποχρεώσεις σας επιτρέπουν να μετακομίσετε από την Ελλάδα το επόμενο διάστημα, ο δείκτης Retirement Index 2019 προτείνει για εσάς τα πιο ιδανικά μέρη.
Το σημαντικό είναι πως οι περισσότερες από τις χώρες που θεωρούνται οι καλύτερες φημίζονται συνάμα και για τις ηλιόλουστες παραλίες τους, την οικονομική ζωή και γενικά την ποιότητα ζωής που προσφέρουν.
Η νέα είσοδος στη λίστα είναι η Ταϊλάνδη, η οποία προτείνεται για τους πιο τολμηρούς συνταξιούχους.
Το Μεξικό και η Κόστα Ρίκα βρίσκονται σταθερά στην κατάταξη με τις ιδανικότερες χώρες, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παναμάς βρίσκεται στην πρώτη θέση.
Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε τη λίστα αναλυτικά:
Παναμάς
Κόστα Ρίκα
Μεξικό
Εκουαδόρ
Μαλαισία
Κολομβία
Πορτογαλία
Περού
Ταϊλάνδη
Ισπανία
Για περισσότερες πληροφορίες αναλυτικά για την κάθε χώρα ξεχωριστά μπορείτε να επισκεφτείτε το site του The World Economic Forum.
huffingtonpost.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com