Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

5 πράγματα που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάνεις στην παραλία… για το καλό σου

Λοιπόν φίλη μου, τα ψέματα τελείωσαν: Το καλοκαίρι είναι εδώ, τα σύννεφα έφυγαν από τον ουρανό-επιτέλους-και ο καύσωνας μόλις μας χτύπησε την πόρτα. Οπότε όπως καταλαβαίνεις, οι μέρες μετρούν αντίστροφα για να αράξεις το κορμί που με τόσο κόπο έχτισες το χειμώνα, και φυσικά να δείξεις τα υπέροχα μαγιό σου. Δυστυχώς όμως, όσο εντυπωσιακή κι αν είσαι, και όσο κι αν το κορμί σου δείχνει πραγματικά αψεγάδιαστο, υπάρχουν κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα τα οποία μπορεί να κάνεις στην παραλία και να είναι εντελώς λάθος. Εφόσον λοιπόν έκανες τόσο κόπο, δεν είναι κρίμα να μην το απολαύσεις στο τέλος;
Μη βάφεσαι λες και βγαίνεις Σαββατόβραδο: Γενικότερα δε βρίσκω το λόγο να βάφεσαι στην παραλία. Θέλεις να καλύψεις με κάτι τα σημάδια στο πρόσωπό σου; Ωραιότατες αντηλιακές κρέμες με χρώμα. Και φυσική φαίνεσαι, και προστατευμένη είσαι και τα σημάδια σου δε φαίνονται. Κάτι κραγιόν, κάτι μάσκαρα και κάτι ρουζ στην παραλία είναι απαγορευτικά. Εκτός αν θέλεις να πρωταγωνιστήσεις σε video clip της δεκαετίας του ’90.
giphy
Άσε οποιαδήποτε υποψία τακουνιού στο σπίτι. Θεέ μου, είναι δυνατόν να φοράς οτιδήποτε υπερυψωμένο στην παραλία; Είναι δυνατόν να ρισκάρεις με το βηματισμό σου στο χαλίκι, να γυρίσεις το πόδι σου και να τρέχεις στα νοσοκομεία; Είναι δυνατόν να μην προτιμήσεις μία απλή κομψή σαγιονάρα (θες να την πεις παντόφλα πες τη) για κάτι που ούτε άνετα θα σε κάνει να νιώθεις, ούτε και κομψή θα είσαι;
Styling στα μαλλιά, οποιασδήποτε φύσης. Τι καλύτερο από το να έχεις το όμορφο κοτσάκι σου, να φαίνεται και το προσωπάκι σου; Δεν μπορώ για κανένα λόγο να δεχτώ γυναίκα η οποία με 40 βαθμούς θερμοκρασία, αρνείται να βρέξει τα μαλλιά της. Όχι δεν το δέχομαι. Η θάλασσα είναι ευλογία και είναι τόσο κρίμα να μην την απολαμβάνεις. Επιπλέον, έχεις προσέξει πόσο τέλεια γίνονται τα μαλλιά σου με το αλατόνερο; Σε παρακαλώ…
giphy 1
Να σου πω κάτι; Ξέρω ότι η μόδα προστάζει μαγιό προκλητικά που δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία, αλλά κατά τη γνώμη μου, πριν ακολουθήσεις την μόδα καλό θα ήταν να δεις πρώτα τι σου πηγαίνει εσένα. Πίστεψέ με, ξέρω ότι στη Gigi Hadid δείχνουν όλα τέλεια, αλλά καλώς ή κακώς δεν είμαστε όλες μοντέλα-εκτός αν είσαι και μας το κρύβεις anyway-. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι οφείλεις να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στο σωματότυπο και το στυλ σου, ακόμα κι αν δεν είναι το απόλυτο trend. Γνώμη μου πάντα.
giphy 2 copy
Kαι τέλος... επειδή θεωρώ ότι είμαστε μεγάλες γυναίκες πια, μπορείς να βάζεις αντηλιακό; Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τα εγκαύματα και -μακροπρόθεσμα- τα σημάδια του ήλιου στο δέρμα. Καμία δε θέλει στα 35 να δείχνει σα ζαρωμένη ντομάτα, οπότε κανόνισε την πορεία σου. Προστασία πάνω απ'όλα. 
queen.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com