Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα υπολείμματα του χρησιμοποιημένου σας καφέ

Όταν πίνουμε τον καφέ μας στο σπίτι, συνήθως πετάμε τα υπολείμματα και πλένουμε το φλυτζάνι μας. 
Υπάρχουν, ωστόσο, διάφοροι, χρήσιμοι τρόποι να αξιοποιήσετε τα υπολείμματα του καφέ σας μέσα στο σπίτι.
Δείτε παρακάτω μερικούς από αυτούς...
1. Ο καφές είναι ιδανικός αν θέλετε να καθαρίσετε κάποια επιφάνεια. Για παράδειγμα μπορείτε να τρίψετε τα τηγάνια και τις κατσαρόλες σας, αλλά και για να τον χρησιμοποιήσετε για να απομακρύνετε ξεραμένο φαγητό από ράφια και πάγκους.
2. Τα υπολείμματα καφέ είναι επίσης κατάλληλα για να καταπολεμήσετε τις άσχημες μυρωδιές. Μπορείτε να βάλετε λίγη ποσότητα στον κάδο απορριμμάτων μαζί με μαγειρική σόδα ή να τον διατηρήσετε σε ένα βαζάκι στο ψυγείο για να απορροφήσει τις μυρωδιές από τα τρόφιμα.
3. Ο καφές μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμος και στον κήπο ή τη βεράντα σας. Ρίξτε καφέ για να απομακρύνετε τα μυρμήγκια από διάφορους εξωτερικούς χώρους. Αναμίξτε τον με ξερά χόρτα, φύλλα κλπ και ρίξτε τον σε φυτά όπως η αζαλέα, η καμέλια και τα τριαντάφυλλα.
baby.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com