Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

To tip της νοικοκυράς: Κάντε το μπαγιάτικο ψωμί ολόφρεσκο

Δεν χρειάζεται να σας πιάνει πανικός όταν διαπιστώνετε πως έχει μπαγιατέψει το ψωμί σας. Υπάρχει ένα πολύ απλό κόλπο με το οποίο θα μπορέσετε να το κάνετε και πάλι ολόφρεσκο.
Το μόνο υλικό που θα χρειαστείτε είναι μια βρεγμένη πετσέτα.
Ξεκινήστε προθερμαίνοντας τον φούρνο σας στους 120 βαθμούς Κελσίου.
Μόλις ο φούρνος σας είναι έτοιμος πάρτε το μπαγιάτικο ψωμί σας και τυλίξτε το με την βρεγμένη πετσέτα. Δεν θέλετε η πετσέτα σας να στάζει. Θέλετε απλά να είναι βρεγμένη καλά.
Βάλτε το τυλιγμένο με την πετσέτα ψωμί σας στο φούρνο και αφήστε το για 10 λεπτά. Το ψωμί σας έχει γίνει και πάλι φρέσκο. Η βρεγμένη πετσέτα βοηθάει το ψωμί να αποκτήσει την υγρασία που χρειάζεται για να μαλακώσει.
Πηγή: spirossoulis.com
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com