Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ

Αυτή η φωτογραφία, η οποία προέρχεται από τις γραμμές του τραμ στη Γλυφάδα, είναι δηλωτική της νοσηρής γραφειοκρατίας, την οποία δεν θα μπορούσε να εμπνευστεί ούτε ο πλέον διεστραμμένος (ή καθυστερημένος) (αν)εγκέφαλος. Τι βλέπουμε στην εικόνα; Θάμνους να έχουν φυτρώσει στις γραμμές του τραμ. Τι λέει η κοινή λογική; Ότι τα συνεργεία καθαρισμού του Δήμου θα κόψουν τους θάμνους, ώστε το τραμ να κινείται πιο εύκολα. Στην Ελλάδα όμως, τη χώρα όπου ακόμη και για να αναπνεύσεις θες αγγελιόσημο, πρωτόκολλο, άδεια και ένα σωρό σοσιαλιστικές επινοήσεις για να έχει δουλειά και ο τελευταίος αφισοκολλητής, δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Ο Δήμος δεν έχει δικαίωμα να κόψει τους θάμνους. Πρέπει πρώτα να πάρει άδεια από την ΣΤΑΣΥ, η οποία φυσικά δεν έχει παραχωρηθεί διότι δεν υπάρχει κάποιος αρμόδιος για αυτό! Πριν από 3 χρόνια, ο Δήμος επιχείρησε να καθαρίσει θάμνους σε παρόμοια σημεία και αιτήθηκε την παρουσία ανθρώπου της ΣΤΑΣΥ, ο οποίος δεν ήρθε ποτέ. Χώρα που κινείται στις παρυφές παράνοιας μόνο και μόνο για να συντηρείται το πελατειακό κράτος.

Πηγή από fb: Μάριος Μπρούσκος Στυλιανόπουλος

Το διαβάσαμε από το: thesecretrealtruth
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com