Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Το συστατικό που πρόσθεσαν οι New York Times στην χωριάτικη σαλάτα και την... απογείωσαν! (pics)




Η συνταγή που μπορεί να σας ενθουσιάσει ή να σας ενοχλήσει


Οι New York Times είναι μια από τις πιο διάσημες εφημερίδες και ιστοσελίδες ειδήσεων του κόσμου, με εκατομμύρια καθημερινούς αναγνώστες. To blog Cooking που είναι ένα παρακλάδι του, ασχολείται με την μαγειρική και την προηγούμενη Κυριακή δημοσίευσε μια συνταγή της ελληνικής χωριάτικης σαλάτας με μια μεγάλη... αλλαγή!

Πολλές φορές το συγκεκριμένο blog έχει ασχοληθεί με την μεσογειακή κουζίνα στο παρελθόν και ειδικά από την χώρα μας, έχοντας δημοσιεύσει συνταγές όπως ο μουσακάς, σπανακόπιτα, γεμιστά κ.α. Όμως αυτή την φορά λόγω της αλλαγής, το post στο facebook έγινε viral. Κατάφερε να ξεπεράσει τα 5.500 likes, τις 2.500 κοινοποιήσεις και τα 500 σχόλια.
Θα αναρωτιέστε ποιο συγκεκριμένο συστατικό πρότειναν και άλλαξαν την συνταγή. Το καρπούζι! Ναι, καλά διαβάσατε. Μπορεί να το ξέρετε σε συνδυασμό μόνο με φέτα, αλλά ο συντάκτης της συνταγής στις New York Times το εκθειάζει μαζί με φέτα, αγγούρι, κρεμμύδι, ντομάτα και ελιές. Όλα μαζί κάνουν μια αντίθεση που πολλοί βρήκαν ενδιαφέρουσα. Μάλιστα ο συντάκτης προτείνει να τρώγεται βράδυ σε συνδυασμό με οποιοδήποτε κρέας ή ψάρι.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com