Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πόσο βρώμικο είναι το «βρώμικο» που απολαμβάνεις στις καντίνες;

Είσαι στο γήπεδο και έξω από αυτό έχουν στρατοπεδεύσει δεκάδες καντίνες. Σε καταλαβαίνω, λίγο η πείνα της ημέρας, λίγο οι μυρωδιές, πόσο να αντέξεις και εσύ. Τρως το αγαπημένο σου βρώμικο και οδεύεις προς τις κερκίδες.
Οι Γερμανοί όμως που δεν αφήνουν τίποτα στη τύχη, έκαναν έρευνα σχετικά με το φαγητό έξω από τα γήπεδα. Και τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά. 
Σύμφωνα με νέα έρευνα για λογαριασμού γερμανικού δημόσιου ραδιοφώνου, ανακαλύφθηκε πως υπάρχουν επικίνδυνα για την υγεία μικρόβια στο πόσιμο νερό, αλλά και στα τρόφιμα που πωλούνται στις καντίνες του γηπέδου.
Οι ειδικοί πήραν κρυφά δείγματα σε αγώνες ποδοσφαίρου στο Μόναχο, την Κολωνία και τη Βρέμη.
Στο στάδιο της Βρέμης και έδρα της ομάδας Βέρντερ Βρέμης εξετάσθηκαν δυο σάντουιτς με ψάρι. Και στα δύο βρέθηκαν κολοβακτηρίδια και στο ένα μάλιστα και μικρόβια από πύον.
Σε δείγματα που λήφθηκαν από τους νιπτήρες στις τουαλέτες ανδρών στο Μόναχο και τη Βρέμη ο αριθμός των μικροβίων στο πόσιμο νερό είχε ξεπεράσει το επιτρεπτό όριο, σύμφωνα με πληροφορίες από τη DW.
Το πρόβλημα επιβαρύνεται και από τον υπάλληλο στην καντίνα όταν δεν φοράει γάντια. Μικρόβια βρέθηκαν και στα ντουζ, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν και οι ποδοσφαιριστές.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com