Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

3 λόγοι που τα κρύα ντους σε κάνουν πιο όμορφη

Ενώ ένα καυτό ντους το βράδυ είναι τρομερά απολαυστικό και χαλαρωτικό είναι τα κρύα ντους που έχουν εξαιρετικά οφέλη στα θέματα της ομορφιάς (και όχι μόνο φυσικά).
Τρείς είναι οι βασικοί λόγοι που πρέπει να αρχίσεις να… ρίχνεις την θερμοκρασία κατά την διάρκεια του ντους που άπαξ και τους διαβάσεις είμαι σίγουρη ότι δεν ξανακάνεις καυτό ντους ποτέ ξανά!
#1. Ένα κρύο ντους είναι τέλειο για μαλλιά σου
Το κρύο νερό είναι πολύ καλύτερο από το ζεστό για το δέρμα και τα μαλλιά. Το ζεστό νερό αφυδατώνει κυριολεκτικά τα πάντα! Αντιθέτως, το δροσερό νερό θα «κλείσει» τους πόρους των μαλλιών, αποτρέποντας με τον τρόπο αυτό να εισχωρούν στην τρίχα βρωμιές και ρύποι του περιβάλλοντος. Με την ίδια λογική, κλείνει και τους θύλακες της τρίχας κάτι το οποίο επιτρέπει στα μαλλιά σου να είναι απαλά, λαμπερά και υγιή.
#2. Ένα κρύο μπάνιο προσφέρει νεανική επιδερμίδα
Όπως και τα μαλλιά, έτσι και με την επιδερμίδα, το κρύο νερό λειτουργεί θετικά προς αυτή. Όταν πλένεις το πρόσωπό σου για π.χ είναι σοφότερο να το κάνεις με δροσερό νερό καθώς έτσι το κρύο «μικραίνει» τους πόρους και τους κάνει να φαίνονται μικρότεροι.
#3. Ένα κρύο μπάνιο κάνει… φυσικό lift
Όταν το κρύο νερό ακουμπήσει το δέρμα σου, τα πάντα σφίγγουν! Οι πόροι γίνονται πιο σφιχτοί, το αίμα κυκλοφορεί καλύτερα κ.ά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σφίγγει και το πρόσωπο κάνοντας ένα μίνι, φυσικό lift! To ίδιο ισχύει και για το υπόλοιπο σώμα φυσικά.
*Bonus tip
Μην κάνεις κρύο ντους το βράδυ. Προτίμησε να κάνεις το πρωί κάτι που θα σε αναζωογονήσει και θα σου δώσει ενέργεια! Για το βράδυ προτίμησε ένα ζεστό ντους. Ένα ζεστό μπάνιο το βράδυ ρίχνει την θερμοκρασία του σώματος κάτι που υπό μια έννοια είναι σαν να σε «νανουρίζει» και σε βοηθάει να κοιμηθείς πιο εύκολα!
allyou.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com