Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Οι χώρες που δεν πρέπει να ταξιδέψετε το 2017

Ποιες περιοχές του πλανήτη πρέπει να αποφύγετε τη φετινή χρονιά
Ορισμένες χώρες είναι πιο κατάλληλες για τους τουρίστες από κάποιες άλλες.
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) δημοσίευσε πρόσφατα την Έκθεση για την Ανταγωνιστικότητα Ταξιδιών και Τουρισμού, η οποία αναλύει την κατάσταση των ταξιδιωτικών και τουριστικών τομέων σε 136 χώρες.
Ως μέρος της έκθεσης, το WEF κατατάσσει την ασφάλεια σε κάθε μία από αυτές τις χώρες. Για να προκύψει η εν λόγω κατάταξη, το φόρουμ «υπολόγισε τον βαθμό στον οποίο μια χώρα εκθέτει τους τουρίστες και τις επιχειρήσεις σε κινδύνους ασφαλείας που σχετίζονται κυρίως με τη σοβαρή βλάβη των ανθρώπων (βία και τρομοκρατία)». Σημειώνεται ότι στην κατάταξη δεν λαμβάνεται υπόψη η ασήμαντη εγκληματικότητα.
AdTech Ad
Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι επικίνδυνες χώρες που καλό θα ήταν να αποφύγετε το 2017:

ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 
Ο αγώνας μεταξύ των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων και των υποστηριζόμενων από τη Ρωσία ένοπλων αυτονομιστών είναι κοινός και στις ανατολικές και τις νοτιοανατολικές περιοχές της Ουκρανίας, με τους πολίτες να παγιδεύονται συχνά σε τέτοιου είδους μάχες.

ΟΝΔΟΥΡΑ

 
Η Ονδούρα φιλοξενεί ένα από τα υψηλότερα ποσοστά δολοφονίας στον κόσμο. Ειδικά το τμήμα Gracias a Dios μαστίζεται από το έγκλημα και τη διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στερείται σημαντικά την αστυνομική και τη στρατιωτική παρουσία.

ΚΕΝΥΑ

 
Ενώ πολλές τρομοκρατικές επιθέσεις συμβαίνουν έξω από το Ναϊρόμπι, η απειλή της τρομοκρατίας εξακολουθεί να είναι υψηλή στην πόλη. Οι βομβιστικές επιθέσεις με χειροβομβίδες, καθώς και οι πυροβολισμοί και οι βόμβες είναι κοινές μορφές επιθέσεων.
Δείτε και τις υπόλοιπες χώρες στο Fortunegreece
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com