Υλικά συνταγής
για το παντεσπάνι
- 2 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 φλιτζ. ζάχαρη
- ¾ φλιτζ. άγλυκο κακάο σε σκόνη
- 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
- 1½ κ.γ. μαγειρική σόδα
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.γ. σκόνη εσπρέσο
- 1 φλιτζ. γάλα
- ½ φλιτζ. ηλιέλαιο
- 2 αυγα
- 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 φλιτζ. βραστό νερό
για τη γέμιση (frosting cream)
- 1½ φλιτζ. βούτυρο μαλακό
- 1 φλιτζ. άγλυκο κακάο
- 5 φλιτζ. ζάχαρη άχνη
- ½ φλιτζ. γάλα
- 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
για το ντεκόρ
- 1400γρ. ζαχαρόπαστα λαχανί ή λάιμ
- 200γρ. ζαχαρόπαστα μαύρη
- αυτοκινητάκια πλαστικά
- βρώσιμο γκλίτερ ασημί
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Cooklos.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.