Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Δέκα άνθρωποι που μετέτρεψαν την απόρριψη σε παγκόσμια επιτυχία

Οι άνθρωποι που κατάφεραν μέσα από την αποτυχία τους να χτίσουν αυτοκρατορίες και ένα σημαντικό όνομα
Adtech Ad
Η επιτυχία πολλές φορές είναι αποτέλεσμα μίας αποτυχίας, σκληρής εργασίας και επιμονής.
Πολλοί από τους πιο πλούσιους και διάσημους ανθρώπους στον κόσμο προτού χτίσουν τις «αυτοκρατορίες» τους, απορρίφθηκαν, απέτυχαν και συνάντησαν μεγάλες δυσκολίες κατά τη διάρκεια της καριέρας τους. Ωστόσο, δεν τα παράτησαν ποτέ.
AdTech Ad
Γνωρίζετε ποιοί είναι αυτοί; Παρακάτω ακολουθεί μία λίστα με ανθρώπους, οι οποίοι ξεπέρασαν εμπόδια και σημείωσαν σπουδαία καριέρα:

 

ΟΥΩΛΤ ΝΤΙΣΝΕΥ

Προτού ιδρύσει την πασίγνωστη σε μικρούς και μεγάλους Walt Disney, ο επιχειρηματίας έκανε αίτηση για να εργαστεί σε μία εκδοτική εταιρεία, η οποία στη συνέχεια απορρίφθηκε, καθώς σύμφωνα με αυτή, ο ίδιος δεν διέθετε φαντασία. Ο Ουώλτ Ντίσνεϋ στην πορεία της ζωής του κέρδισε 22 βραβεία Ακαδημίας και άνοιξε δυο θεματικά πάρκα.

 

ΟΠΡΑ ΓΟΥΙΝΦΡΕΙ

Η καριέρα της Όπρα Γουίνφρεϊ δεν ξεκίνησε καλά, μιας και απολύθηκε από την πρώτη της τηλεοπτική δουλειά ως παρουσιάστρια σε ένα κανάλι της Βαλτιμόρης. Η ίδια, όμως, δεν το έβαλε κάτω και αποφασισμένη να αλλάξει τη ζωή της, έγινε η νεότερη και η πρώτη Αφρο-Αμερικανή παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων στο κανάλι WTVF-TV του Τενεσί, ενώ σε ηλικία 19 ετών παρουσίασε το δικό της, γνωστό σε όλους, σόου «The Oprah Winfrey Show».

 

ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ

Το πρώτο εμπόδιο του διάσημου σκηνοθέτη και παραγωγού ταινιών εμφανίστηκε σε πολύ νεαρή ηλικία, όταν η Σχολή Κινηματογραφικής Τέχνης στη Νότια Καλιφόρνια απέρριψε τη φοίτησή του στο πανεπιστήμιο. Έπειτα από εκατοντάδες προσπάθειες, o ίδιος γνώρισε μεγάλη επιτυχία το 1975 με την ταινία Jaws την οποία και σκηνοθέτησε. Από τότε ο Σπίλμπεργκ έχει κερδίσει 3 βραβεία Ακαδημίας, 4 Emmy, και 7 Daytime Emmy.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΣΤΟ FORTUNEGREECE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com