Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Τι δεν πρέπει να κάνετε μπροστά στα παιδιά

Να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι τα μάτια των παιδιών είναι μονίμως στραμμένα πάνω σας και γενικά τα επηρεάζετε σε υπερβολικό βαθμό. Γι'αυτό λοιπόν πρέπει να αποφύγετε να κάνετε ή να πείτε τα παρακάτω όταν τα παιδιά είναι παρόντα...
Είναι αδύνατον να μην υπάρχουν εντάσεις μεταξύ ενός ζευγαριού, όμως σίγουρα είναι εφικτό να μην τσακώνεστε μπροστά στα παιδιά. Και επηρεάζεται η διάθεσή τους προσωρινά και, από εκεί και πέρα, αν λαμβάνουν χώρα με μεγάλη συχνότητα, μπορεί να υπάρξουν διάφορα προβλήματα στην ψυχοσύνθεσή τους σε μέλλοντα χρόνο.
Το να μιλάτε με άσχημο τρόπο για τρίτους είναι άκομψο και δίνετε κακό παράδειγμα στο παιδί να κάνει το ίδιο με τους φίλους του. Επειδή αντικειμενικά είναι λίγο δύσκολο να κόψετε αυτή την κακή συνήθεια γενικότερα, να αποφεύγετε τουλάχιστον τέτοιες συζητήσεις με παρόν το μικρό σας.
Μη χρησιμοποιείτε βρισιές υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες και από τη στιγμή που το παιδί είναι αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας, πρέπει να μιλάτε ευπρεπώς ακόμα και πάνω στα νεύρα σας.
Να είσαστε της τάξης και της καθαριότητας εντός σπιτιού, για να μπορείτε, λόγου χάρη. να περιμένετε από το παιδί να μαζεύει τα πράγματά του όταν του το ζητάτε.
Μη δείχνετε και μην εκφράζετε τη δυσαρέσκειά σας για κάποια φαγητά που δε σας αρέσουν και ξέρετε ότι δεν αρέσουν ούτε στο παιδί. Το ζητούμενο είναι να τρέφεται ισορροπημένα για λόγους υγείας, οπότε μην το φορτίζετε αρνητικά με τη στάση σας.
 mother.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com