Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Η Ευρώπη δεν εκπολιτίζεται! Δεν έχει νόημα να μένουμε στην Βαρβαρότητα και την μιζέρια της

Να βγούμε από την Ευρώπη να μείνει αμιγώς Γερμανική  βρωμερή, βάρβαρη ρατσιστική και άθλια όπως ήταν,  όπως  θέλει και όπως μοιάζει να είναι η κοινή επιθυμία των λαών της.
Να πάψουμε να είμαστε το πολιτισμικό της άλλοθι και φύλο συκής που έχει ανάγκη για να κρύψει την ιδεολογική και πολιτισμική της βαρβαρότητα και το γερμανισμό της
Μια Βαρβαρότητα ορατή και δολοφονική παντού.
Μια ΕΕ που το δηλώνει πως δημιουργήθηκε  για να μην φαινεται αυτή η Βαρβαρότητα των πόλεμων της και για να μην επιστρέψει σε αυτή την βαρβαρότητα.
Μια ιστορία  αντιανθρωπιστική, μια ευρώπη υποκριτών, ρατσιστών, διαχωρισμού,  σταυροφόρων, ποταμών αίματος και Άουσβιτς στην ιδία την Ευρώπη, στην Μ. Ανατολή, στην Ασία στην Αφρική και σε κάθε πρώην αποικία.
Δεν έχουμε καμία σχέση εμείς με αυτά τα πράγματα που μονό δείνα φέρνουν και  θα φέρνουν. Δεν είχαμε πότε καμιά σχέση ούτε πολιτική ούτε φυσικά πολιτισμική.
Να φυγουμε στοχεύοντας  να σταθούμε εμείς  ως αντίπαλό δέος αυτής της βαρβαρότητας.  Να το πιάσουμε από εκεί που ξεκινήσαμε το 1821 και να γινουμε η πολιτισμένη  γοητευτική  ειρηνική  Ανατολή.
Να γινουμε η άλλη πρόταση  του δυτικού κόσμου. Να γινουμε η άλλη πρόταση του δυτικου ανθρώπου κόντρα στα μονοσήμαντα γκρίζα ανθρωπάκια που  μιλάνε  μόνο για ευρώ, για λιτότητα,  για πειθαρχία, για αυστηρότητα, για στενότητα γεμάτοι  ιδεολογικό πουριτανισμό και προσποιητή ηθικότητα και ψευτοδημοκρατία.
Η παραμονή  μας δίνει άλλοθι στην βαρβαρότητα, βλάπτει και την Δημοκρατία πλήττει την λογική και  δρα διαλυτικά για όλες τις ιδέες του πολιτισμένου κόσμου.
Να  φυγουμε για γινουμε αυτό που προσπάθησαν να γίνουν οι Ευρωπαίοι  μέσο του μπολιάσματος της ιδεολογίας τους με το ελληνικό πνεύμα που -πρόσφυγας-  διέφυγε της πτώσεως της Πόλης.
Προσπάθεια ιδεολογική που απέτυχε τελικά  συγκρουόμενη με την άγνοια και υπό το βάρος του τεχνολογίας και του υλισμού  αυτής της άγνοιας.
Δεν αντέχεται η μιζέρια που αποπνέει σήμερα και δεν εκπολιτίζεται πια αυτός ο πολιτισμικός μπύθουλας που έχει δημιουργηθεί και στον οποίο κυριαρχούν πτωχοί πνευματικά άνθρωποι που είναι ευνοούμενοι του Σόιμπλε
Πρέπει να φυγουμε  καταγγέλλοντας τους πολιτισμικά.
Πρέπει να φύγουμε διαχωρίζοντας την θέση μας με διακήρυξη. Μια διακήρυξη που θα μείνει  στους αιώνες ως ιδεολογική ταφόπλακα της ΕΕ
Ας αφήσουμε πίσω μας τους μίζερους και  ιστορικά ελάσσονες  γερμανοφράγκους που ξεφτιλίζουν την Ευρώπη όσο  μιλούν για ευρώ, πειθαρχία, κανόνες,  λιτότητα, αυστηρότητα και συντήρηση.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com