Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Νότης Μαριάς σε Μοσκοβισί: O Ελληνικός Λαός δεν ανέχεται την ταπείνωση και θα σας δώσει την απάντηση που αρμόζει γιατί υπάρχει ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣΟ Ελληνικός Λαός δεν ανέχεται την ταπείνωση και σύντομα θα σας δώσει την απάντηση που πρέπει γιατί υπάρχει ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ είπε ο Επικεφαλής του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς απευθυνόμενος στον Επίτροπο Μοσκοβισί πριν λίγο σήμερα 4/4 στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο  κατά τη συζήτηση για τη Β’ αξιολόγηση και την κατάσταση στην Ελλάδα.
Όπως επισήμανε ο Νότης Μαριάς: «Κύριε Μοσκοβισί, η τρόικα τα θέλει μονά – ζυγά δικά της. Παρότι αρνείστε να χορηγήσετε τα εναπομείναντα 19,5 δις ευρώ του κεφαλαίου του τρίτου δανείου εντούτοις απαιτείτε εφαρμογή στο 100% των μνημονιακών μέτρων. Είτε μειώστε τα μνημονιακά μέτρα κατά 25% είτε προχωρήστε στη διάθεση του υπολοίπου δανείου προκειμένου με τα χρήματα αυτά να γίνει ανακεφαλαιοποίηση των Ασφαλιστικών Ταμείων που λεηλατήθηκαν με το PSI, θέσπιση ειδικού Δημόσιου Ταμείου για τα κόκκινα δάνεια και χρηματοδότηση ίδρυσης Αναπτυξιακής Τράπεζας για επενδύσεις στην Ελληνική οικονομία και μείωση της ανεργίας. Επιστρέψτε ως τρόικα επιτέλους τα 3,5 δις ευρώ που ενθυλάκωσε ο ESM, χρήματα που ανήκουν στην Ελλάδα, χρήματα που αφορούν επιστροφές των κερδών της ΕΚΤ του 2014 από τα Ελληνικά ομόλογα, προκειμένου έτσι να χρηματοδοτηθεί ένα ευρύ αναπτυξιακό Σχέδιο για τη δημιουργία 300.000 νέων θέσεων εργασίας».
Και ο Νότης Μαριάς συνέχισε: «Σταματήστε κύριε Μοσκοβισί την πολιτική της λιτότητας και της βίαιης δημοσιονομικής προσαρμογής που έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε απέραντο κοινωνικό νεκροταφείο. Σταματήστε ως τρόικα  να πιέζετε και να ζητάτε μείωση  συντάξεων, αύξηση φόρων, ξεπούλημα της ΔΕΗ και της κρατικής περιουσίας αντί  πινακίου φακής».
Και ο Νότης Μαριάς κατέληξε: «Ο Ελληνικός λαός δεν ανέχεται την ταπείνωση και σύντομα θα δώσει και στην κυβέρνηση και στην τρόικα και στον κύριο Ντάσελμπλουμ,  που δεν τόλμησε να εμφανιστεί εδώ για να απολογηθεί,  θα τους δώσει την απάντηση που αρμόζει γιατί υπάρχει ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ».
Επισυνάπτεται το βίντεο με την ομιλία του Νότη Μαριά.

Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com