Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Οι πόλεις με τις καλύτερες οικονομικές επιδόσεις στον κόσμο

Δείτε ποια πόλη βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των χωρών, με βάση την απόδοση και την ποιότητα των πόλεων στα μέσα μεταφοράς, την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό, το κατά κεφαλήν ΑΕΠ, την απασχόληση και τη σημασία τους στα παγκόσμια οικονομικά δίκτυα
Η συμβουλευτική εταιρεία Arcadis κυκλοφόρησε πρόσφατα έρευνα με τις πιο βιώσιμες πόλεις του κόσμου και τίτλο «Sustainable Cities Index: Putting people at the heart of city sustainability».
AdTech Ad
Το αποτέλεσμα προέκυψε με βάση την απόδοση και την ποιότητα των πόλεων στα μέσα μεταφοράς, την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό, το κατά κεφαλήν ΑΕΠ, την απασχόληση και τη σημασία τους στα παγκόσμια οικονομικά δίκτυα.
Παρακάτω ακολουθούν οι δέκα καλύτερες από αυτές:

10. ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ - ΣΟΥΗΔΙΑ

 

Η Στοκχόλμη δεν έχει μόνο πλούσιο πολιτισμό και άριστο πολιτικό σύστημα, σύμφωνα με την Arcadis. Είναι μια από τις κορυφαίες πόλεις σε περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

9. ΠΑΡΙΣΙ - ΓΑΛΛΙΑ


  Το Παρίσι είναι αξιοζήλευτο στην ισορροπία εργασίας-ζωής που προσφέρει στους κατοίκους του, παρά το γεγονός ότι η οικονομική δύναμη της πόλης δεν είναι πλέον τόσο ισχυρή.

8. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΗΠΑ


  Η Arcadis αναφέρει ότι η δυναμική κουλτούρα και το περιβάλλον της Νέας Υόρκης εξακολουθεί να προσελκύει και να διατηρεί εκατομμύρια κατοίκους, ενώ αποτελεί διεθνές κέντρο για το εμπόριο και την πολιτική.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ
Πηγή: Fortunegreece.com
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com