Υλικά συνταγής
για το φύλλο
- 750γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. ξύδι
- 1½ κ.γ. αλάτι
- 1½ φλιτζ. χλιαρό νερό (περίπου)
- λίγο επιπλέον αλεύρι ή νισεστέ για το άνοιγμα των φύλλων
για τη γέμιση
- 1-1½ κιλό χόρτα διάφορα (σπανάκι, σέσκουλα, λάπαθα, καυκαλίθρες)
- 3 πράσα (μόνο το άσπρο μέρος)
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
- 1 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος
- ½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 3-4 φύλλα φρέσκος δυόσμος
- 2 κ.σ. αλεύρι
- ⅔ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. κοφτές αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Cooklos.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.