Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Να γιατί μέχρι σήμερα τραγουδούσαμε όλοι λάθος το Mr. Brightside των Killers

Και όμως το τραγουδούσαμε μέχρι σήμερα, εντελώς λάθος. Η αποκάλυψη για έναν... πρωταγωνιστή του Χόλιγουντ που δεν μπορούσες να φανταστείς (Vid)


Adtech Ad

Το Mr. Brightside είναι το ντεμπούτο single των Killers και η μεγαλύτερη επιτυχία τους μέχρι σήμερα. Το κομμάτι συμπεριελήφθη στο Hot Fuss του 2004 και το έχουν τραγουδήσει μέχρι... και οι πέτρες σε όλο τον πλανήτη.

AdTech Ad
Το βίντεο άλλωστε στην επίσημη σελίδα της μπάντας στο YouTube έχει πάνω από 200 εκατομμύρια προβολές.

Μετά την κυκλοφορία του 13 χρόνια πριν, το Mr. Brightside έφτασε στο νούμερο 10 των charts σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία. Για τις ανάγκες της προώθησης του κυκλοφόρησαν μάλιστα δύο διαφορετικά βίντεο, το πρώτο ήταν ασπρόμαυρο και απεικόνιζε τους Killers σε ένα άδειο δωμάτιο, και το δεύτερο που είναι και το πιο εμπορικό και μπορείτε να δείτε παραπάνω, ήταν εμπνευσμένο από το Moulin Rouge που βγήκε στους κινηματογράφους το 2001.
Σταδιακά ο κύριος Brightside έγινε ένας pop ύμνος και πήρε τον τίτλο του "τραγουδιού της δεκαετίας" από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Βρετανίας. Τον Απρίλιο του 2010 το Last.fm, το online app για μουσική, ανακοίνωσε πως η επιτυχία των Killers είναι το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι στην ιστορία της εφαρμογής.
Τον Οκτώβριο του 2010 ψηφίστηκε στη θέση #9 για τα καλύτερα κιθαριστικά riff του 21ου αιώνα από το περιοδικό Total Guitar, ενώ ως single στις ΗΠΑ πούλησε πάνω από 3 εκατομμύρια αντίτυπα. Στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι στα 15 πιο "κατεβασμένα" τραγούδια στην ιστορία της ποπ - ροκ.
Αυτό που αποκάλυψαν οι Killers εν έτει 2017 ωστόσο, σχετίζεται με τους στίχους που έχουν τραγουδηθεί από χιλιάδες θαμώνες μπαρ, κλαμπ, παμπ ανά τον κόσμο.
Σύμφωνα με το συγκρότημα, οι στίχοι με τους οποίους ξεκινά το Mr. Brightside είναι λάθος. Κοινώς, δεν αρχίζει ως:
"Coming out of my cage/And I’ve been doing just fine/Gotta gotta be down/Because I want it all,” it’s wrong".
Αντιθέτως, το σωστό είναι: "Coming outta Nic Cage/And I’ve been doing just fine". Η "διόρθωση" δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα των Killers στο Facebook.
news247.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com