Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Τα καλύτερα μέρη για να επισκεφθείτε στην Ευρώπη

Αναζητάτε ένα διαφορετικό προορισμό από τους συνηθισμένους που επιλέγουν οι ταξιδιώτες; Δείτε αυτή τη λίστα!
Adtech Ad
Κάθε χώρα της Ευρώπης διαθέτει τη δική της ομορφιά: Πόλεις με ιστορία αιώνων, υπέροχες θάλασσες, χιονισμένα βουνά, ιαματικά λουτρά και ποικίλες γεύσεις.
AdTech Ad
Η βρετανική Telegraph δημοσίευσε περιοχές της Γηραιάς Ηπείρου που πρέπει κανείς να επισκεφθεί και παρακάτω σας τις παρουσιάζουμε

ΤΑΛΙΝ - ΕΣΘΟΝΙΑ


  Μικρά πλακόστρωτα σοκάκια, λάμπες πετρελαίου στους δρόμους, γοτθικού ρυθμού καμπαναριά και μεσαιωνικές αγορές συνθέτουν την εικόνα του ιστορικού κέντρου του Ταλίν.

ΠΟΤΑΜΟΣ ΔΟΥΝΑΒΗΣ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ


  Θεωρείται ένα από τα πιο εκπληκτικά ποτάμια του πλανήτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το ζωτικής σημασίας μεσαιωνικό, εμπορικό «μονοπάτι», ευθύνεται επίσης και για την άνοδο δύο αυτοκρατοριών, της Αυστρίας και της Ουγγαρίας.

ΡΙΓΑ - ΛΕΤΟΝΙΑ

 

Το διαμάντι της βαλτικής, όπως την αποκαλούν όλοι, η Ρίγα παρά την πολυκύμαντη ιστορία της κατάφερε να διατηρήσει ακέραια την πολιτιστική και καλλιτεχνική της κληρονομιά.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΡΗ

Πηγή: Fortunegreece.com
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com