Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Η συγκλονιστική «μάχη» για τον απεγκλωβισμό οδηγού στην Κίνα

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε το βίντεο από τη στιγμή που περαστικοί σπεύδουν να απεγκλωβίσουν μία οδηγό, ο οποίος εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του αφού εκείνο έπεσε σε παγωμένο ποταμό της Κίνας.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 27 Ιανουαρίου και οι περαστικοί έτρεξαν να βοηθήσουν μια γυναίκα που εγκλωβίστηκε στο όχημα μετά από τρακάρισμα.


Σύμφωνα με τις αναφορές των τοπικών μέσων ενημέρωσης, στο τρακάρισμα ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα, το ένα από τα οποία βγήκε από τον δρόμο και βρέθηκε στο ποτάμι.
Οι άντρες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τελικά τη γυναίκα και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου παραμένει σε κόμμα στην εντατική. Σύμφωνα με τους γιατρούς, τραυματίστηκε στο κεφάλι, τον θώρακα και τους πνεύμονες.
atylsnro2
atylsnro3
atylsnro4
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com