Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ποια πολιτεία των ΗΠΑ θα ήταν η Ελλάδα;

Το Κεντάκι είναι μία πολιτεία του αμερικανικού Νότου με 4,5 εκατομμύρια κατοίκους, που αρέσκεται στους χαλαρούς ρυθμούς και βασίζεται στην αγροτική οικονομία.
Επίσης, είναι η πατρίδα του «γλυκού ουίσκι του νότου», του μπέρμπον, αφού από εκεί προέρχεται το 95% της παγκόσμιας παραγωγής!
Με βάση τη σύγκριση του σύγκριση του ΑΕΠ, που παράγουν τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με το ΑΕΠ που παράγεται σε κάθε πολιτεία των ΗΠΑ, η Ελλάδα θα ήταν το Κεντάκι των ΗΠΑ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Euronews που παρουσιάζει τον ιδιαίτερο χάρτη του reddit user Speech500. 
Από τις χώρες - μέλη της ΕΕ, η Ελλάδα, με το ροζ χρώμα, βρίσκεται παραγωγικά στο ίδιο επίπεδο με το Κεντάκι, αφού «έκλεισαν» το 2015, με ΑΕΠ λίγο πάνω από τα €180 δισεκατομμύρια.
Areas of Europe as US states of equal GDP, as well as corresponding cities

news.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com