Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Η Ελλάδα 69η παγκοσμίως στις ταχύτητες σύνδεσης στο internet

Σύμφωνα με την τριμηνιαία έκθεση της Akamai «State of The Internet Report» για το τρίτο τρίμηνο του 2016, η Νότια Κορέα παρέμεινε σε παγκόσμιο επίπεδο πρώτη στις ταχύτητες του διαδικτύου, με μέση πραγματική ταχύτητα σύνδεσης τα 26,3 Mbps. Δεύτερο είναι το Χονγκ Κονγκ με μέση ταχύτητα τα 20,1 Mbps και τρίτη η Νορβηγία με 20 Mbps και η Σουηδία να ακολουθεί από πολύ κοντά με 19,9 Mbps.
Στις χώρες του κόσμου με τις μεγαλύτερες ταχύτητες σύνδεσης στο διαδίκτυο βρίσκονται τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες: Σουηδία, Ελβετία, Ολλανδία και Λετονία. Την πρώτη δεκάδα των χωρών συμπληρώνουν – από τη δέκατη θέση – οι ΗΠΑ.
Σημειώνεται ότι τα ίδια στοιχεία αποδίδουν στην Ελλάδα την 69η θέση σε παγκόσμιο επίπεδο αναφορικά με τις ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο, με την επίδοση της χώρας μας να βρίσκεται στα 6,9 Mbps, βελτιωμένη κατά 9,7% σε σχέση με έναν χρόνο νωρίτερα.
Στην Ελλάδα, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της Akamai, οι συνδέσεις με ταχύτητες τουλάχιστον 4 Mbps αντιπροσωπεύουν το 81%, εκείνες με ταχύτητα από 10 Mbps και πάνω το 9,9%, ενώ οι συνδέσεις με ταχύτητα 15 Mbps και άνω μόλις το 3%.
cnn.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com