Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Η πιο συγκινητική φωτογράφιση διδύμων που δεν τους έμεινε αρκετός χρόνος ζωής μαζί…

Η Lyndsay και ο Matthew Brentlinger από το Toledo του Ohio προσπαθούσαν για χρόνια να κάνουν μωρό… Στις 17 Δεκέμβρη όμως, το όνειρο τους έγινε πραγματικότητα και η Lyndsay έφερε στον κόσμο 2 υπέροχα μωρά, τον William και την Reagan.

Δυστυχώς, ο William γεννήθηκε με διάφορες γενετικές ανωμαλίες και με σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά του, καθώς λειτουργούσε μόνο η δεξιά πλευρά. Κατά την 23η εβδομάδα της εγκυμοσύνης οι γιατροί τους είπαν για το σοβαρό πρόβλημα του William και τους είπαν οτι φοβούνται μήπως δεν καταφέρει να γεννηθεί ζωντανός. Ο William όμως τα κατάφερε! Γεννήθηκε και έζησε για 11 μέρες πριν φύγει από τη ζωή… «Ήταν οι 11 πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου!», λέει ο Matthew.
Για να περάσουν τις πιο ωραίες μέρες της ζωής τους οικογενειακά, η οικογένεια προσέλαβε έναν επαγγελματία φωτογράφο για μια συγκινητική φωτογράφιση λίγο πριν τα Χριστούγεννα. «Οι φωτογραφίες είναι απλά αναμνήσεις και χαίρομαι που βοήθησα αυτήν την οικογένεια να κρατήσει τις πιο σημαντικές αναμνήσεις του γιου τους…», δήλωσε ο φωτογράφος!
«Έκλαψα την πρώτη φορά που τις κοίταξα… Ακόμη κλαίω μερικές φορές…», λέει η Lyndsay. «Είναι πανέμορφες, και ο γιος μου είναι πανέμορφος… Σε μερικές από αυτές βλέπετε οτι είναι ξύπνιος, με τα μεγάλα, όμορφα μάτια του…Είναι κάτι που το λατρεύουμε!»
Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες…
 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com