Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017: Εξεταζόμενα μαθήματα, Υπολογισμός μορίων, Μηχανογραφικό, Βάσεις, Πληροφορίες.

Φέτος όλοι οι υποψήφιοι, απόφοιτοι και τελειόφοιτοι του Γενικού Λυκείου, θα διαγωνιστούν με το ίδιο σύστημα εξέτασης, αυτό που ίσχυσε για πρώτη φορά το 2016. Επομένως, όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι σε ένα μόνο επιστημονικό πεδίο θα εξεταστούν σε τέσσερα μαθήματα, ενώ όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι σε δύο επιστημονικά πεδία θα εξεταστούν και σε ένα πέμπτο μάθημα. Σχετικός είναι ο επόμενος πίνακας, όπου φαίνονται τα εξεταζόμενα μαθήματα σε κάθε Επιστημονικό Πεδίο, καθώς και οι συντελεστές βαρύτητας αυτών.
Ο τρόπος υπολογισμού των μορίων παραμένει ο ίδιος. Για να υπολογίσετε εύκολα τα μόρια κάποιου υποψηφίου, χρήσιμη είναι η παρακάτω εφαρμογή.
Στο μηχανογραφικό δελτίο του 2017 έχουν γίνει κάποιες αλλαγές που αφορούν την ένταξη των τμημάτων στα πέντε επιστημονικά πεδία, αλλά και την ονομασία αυτών. Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε τις σχολές και τα τμήματα κάθε επιστημονικού πεδίου. Σε κάθε τμήμα υπάρχει υπερσύνδεση με την επίσημη ιστοσελίδα του για άμεση ενημέρωση των ενδιαφερομένων καθώς και η αντίστοιχη περσινή βάση.
Δημ. Σπαθάρας – www.pe03.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com