Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Οι πιο απίστευτες παραδόσεις στον κόσμο

Ορισμένες από αυτές πραγματοποιούνται έως και σήμερα (Pics)
Adtech Ad
Κάθε χωρά του κόσμου έχει παραδόσεις και έθιμα, τα οποία και αποτελούν βασικό συστατικό του λαού. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις πιο απίστευτες παραδόσεις στον κόσμο:
AdTech Ad

10. ΑΠΑΓΩΓΗ...ΝΥΦΗΣ!

 
Καταγωγή: Ρομά
Αν και η «απαγωγή» της νύφης δεν είναι καθολικά αποδεκτή από τους Ρομά, αποτελεί παράδοση που σίγουρα πρέπει να τη γνωρίζουμε. Λέγεται ότι η απαγωγή της νύφης πραγματοποιείται κυρίως για να αποφευχθεί το υψηλό κόστος του γάμου, αλλά και η ρύθμιση των οφειλών μεταξύ του ζευγαριού και των γονιών.

9. ΚΑΝΑΜΑΡΑ ΜΑΤΣΟΥΡΙ (KANAMARA MATSURI)

 
Καταγωγή: Ιαπωνία
Κάθε χρόνο στο Κawasaki της Ιαπωνίας, οι άνθρωποι βγαίνουν στους δρόμους για να γιορτάσουν το λεγόμενο «The P*nis Festival» (Φεστιβάλ του Πέους ) στο παρεκκλήσι Kanayama Shrine. Η παράδοση δημιουργήθηκε λόγω της πεποίθησης ότι ένας δαίμονας ζούσε στο αιδοίο μιας γυναίκας, το οποίο επιτίθεται σε όποιο πέος τολμήσει να διεισδύσει. Μοναδικός της σκοπός ήταν να νικήσει τον δαίμονα και για το λόγο αυτό ζήτησε έναν φελλό. Ο μεταλλικός φελλός σήμερα είναι σεβαστός από τους πιστούς και έχει μάλιστα αναγνωριστεί και από την ιαπωνική κουλτούρα.

8. ΡΙΨΗ ΜΩΡΟΥ

 
Καταγωγή: Ινδία
Παρά τους προφανείς κινδύνους, η ρίψη ενός μωρού από τη στέγη ενός ναού για πολλούς ινδουιστές και μουσουλμάνους γονείς αποτελεί μία παραδοσιακή τελετή, η οποία κρατά 700 χρόνια. Το έθιμο πραγματοποιείται σε ένα παιδί ηλικίας έως τριών ετών, ενώ λέγεται ότι φέρνει τύχη, ευτυχία και ένα καρποφόρο μέλλον.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com