Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Αυτοί που «ντρίμπλαραν» τον θάνατο: Οι πέντε επιζώντες της Κολομβίας

Βρέθηκαν ένα βήμα μακριά από τον θάνατο και τελικά... τον προσπέρασαν. Οι πέντε διασωθέντες του αεροπορικού δυστυχήματος της Κολομβίας έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν για την τύχη τους. 

Το αεροσκάφος της πτήσης τσάρτερ CP-2933 συνετρίβη μεταφέροντας 72 επιβάτες και 9 μέλη πλήρωμα. Όλοι τους είναι βεβαιωμένα νεκροί εκτός από πέντε που ανασύρθηκαν ελαφρά τραυματίες από τα συντρίμμια. 
Ανάμεσά τους τρεις παίκτες της Σαπεκοένσε, της ομάδας που ταξίδευε από τη Βραζιλία στην Κολομβία μέσω Βολιβίας προκειμένου να παίξει στον τελικό του πρωταθλήματος της Νότιας Αμερικής, ένας τελικός που τελικά αναβλήθηκε.
Πρόκειται για τον αμυντικό, Αλαν Ρούσελ, και τους δύο τερματοφύλακες της ομάδας, Ντανίλο και Τζάκσον Φόλμαν.
Εκτός από τους τρεις ποδοσφαιριστές, διασώθηκαν δύο ακόμη επιβάτες, οι Ραφαέλ Κορέα Γκομπάτο και Χιμένα Σουάρες.
Και οι πέντε έχουν διακομιστεί σε νοσοκομείο της περιοχής.
Εν τω μεταξύ, σε κατάσταση σοκ βρίσκονται και οι τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας που δεν ταξίδεψαν με την 22μελή αποστολή για την Κολομβία. Φωτογραφία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες μέσω Twitter δείχνει τους τρεις εναπομείναντες παίκτες στα αποδυτήρια της Σαπεκοένσε με σκυμμένα κεφάλια να μην μπορούν να πιστέψουν στην τύχη τους αλλά και στην τραγική κατάληψη των συναθλητών τους. 

usay.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com