Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Οι καλύτερες εταιρείες στον κόσμο για να δουλεύεις

Η νέα κατάταξη των καλύτερων πολυεθνικών εργοδοτών για φέτος. Ποιες εταιρείες ψηφίστηκαν και ποιες απουσιάζουν από τη λίστα;
Adtech Ad
Οι εργαζόμενοι της Google στην Αργεντινή πιστεύουν ότι η εταιρεία είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να δουλεύεις. Και το ίδιο νομίζουν οι εργαζόμενοί της στη Βραζιλία, τον Καναδά, την Ινδία και την Ελβετία – για να μη μιλήσουμε γι’ αυτούς στις ΗΠΑ.
AdTech Ad
Αυτό είναι ένα από τα ευρήματα της πιο πρόσφατης ανάλυσης χιλιάδων ερευνών γνώμης εργαζομένων σε πολυεθνικές εταιρείες που εκπόνησε η εταιρεία ερευνών και συμβούλων Great Place to Work. Η Google βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.
Η Great Place to Work και το Fortune παρουσιάζουν τις 25 καλύτερες πολυεθνικές εταιρείες για να εργάζεται κάποιος. Σε πλάγια γράμματα, παρατίθεται μια αντιπροσωπευτική μαρτυρία εργαζόμενου για κάθε εταιρεία.

25. AMERICAN EXPRESS

 

«Η American Express είναι μια οικογένεια, όχι μια δουλειά. Πρόκειται για ένα περιβάλλον όπου βοηθάμε ο ένας τον άλλον για την επιτυχία της εταιρείας».
Έδρα: ΗΠΑ
Κλάδος: Χρηματοπιστωτικές Υπηρεσίες
Αριθμός Εργαζομένων: 52.412

24. 3Μ

 

«Κάθε πρωί όταν έρχομαι στο γραφείο, οι άνθρωποι γελάνε και σε χαιρετούν. Χαίρονται, κι αυτό είναι μεταδοτικό. Και στο τέλος της ημέρας νοιώθω ότι έχω συνεισφέρει, και ανυπομονώ να δω τους συναδέλφους μου και την επόμενη μέρα».
Έδρα: ΗΠΑ
Κλάδος: Παραγωγή & Μεταποίηση
Αριθμός Εργαζομένων: 89.753

23. MONSANTO

 

«Στη Monsanto, οι προσπάθειές σου καθημερινά αναγνωρίζονται, και νοιώθεις συμπάθεια για τους ανθρώπους που εργάζονται στην εταιρεία».
Έδρα: ΗΠΑ
Κλάδος: Χημικά
Αριθμός Εργαζομένων: 21.072
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ FORTUNEGREECE.COM
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com