Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια από το Σάββατο

Χαλάει ο καιρός τις επόμενες μέρες. Βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τα πρώτα χιόνια να κάνουν την εμφάνισή τους στα ορεινά
Adtech Ad
Ο Νοέμβριος κλείνει με χαμηλές θερμοκρασίες, βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά, με το φθινόπωρο να δίνει τη θέση του στον χειμώνα.
AdTech Ad
Σύμφωνα με τις προγνώσεις της ΕΜΥ να θέλουν τον καιρό να χαλάει σημαντικά τις επόμενες μέρες.
Έτσι, ο καιρός λοιπόν από αύριο Σάββατο από τα δυτικά και με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού αναφέρει πως:

Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται αύριο Σάββατο (26-11-2016) από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά της κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
1. Αύριο Σάββατο (26-11-2016) τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος και σταδιακά η ανατολική Πελοπόννησος και η ανατολική Στερεά.
2. Την Κυριακή (27-11-2016) και τη Δευτέρα (28-11-2016) το Ιόνιο (κυρίως οι νοτιότερες περιοχές), η Πελοπόννησος, η Στερεά, οι Κυκλάδες, το ανατολικό Αιγαίο, πιθανόν η Θεσσαλία και τη Δευτέρα και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα τη Δευτέρα σταδιακά στο Ιόνιο και τις περισσότερες περιοχές θα εξασθενήσουν.
3. Επισημαίνεται ότι με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία από την Τρίτη (29-11-2016) αναμένονται: Θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, τοπικά ισχυρές καταιγίδες στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα.
ΦΩΤΟ: SOOC
news247.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com