Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Η απίστευτη μεταμόρφωση μιας 80χρονης με τη βοήθεια μέικ-απ

Τα απίστευτα αποτελέσματα που μπορεί να πάρει μια επαγγελματίας του μέικ-απ παρουσιάζει η makeup artist, Tea Flego, στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.
Η Flego ήθελε από μικρή να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μακιγιάζ και συχνά εξασκούνταν στο πρόσωπο τής γιαγιάς της, Livia, με το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό.
«Η γιαγιά μου ήταν πάντα το μοντέλο μου. Πάντα αγαπούσε το μακιγιάζ και δεν ήταν καθόλου πρόβλημα για εκείνη», δηλώνει η Flego στο Buzzfeed.
Η μεταμόρφωση της 80χρονης από τα χέρια της εγγονής της, είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή και οι φωτογραφίες της κάνουν το γύρο του διαδικτύου.
old2
old3
old4«Δε ντρέπεται για τις ρυτίδες της και την ηλικία της. Εκείνη λέει “γιατί να μην πάω στο χορό του γηροκομείου με μέικ-απ και μοιάζοντας 30 χρόνια νεότερη;”», δήλωσε η περήφανη εγγονή. newsbeast.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com