Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Μετά από 28 χρόνια, η ταινία «Silence» του Scorsese είναι εδώ

Η ταινία που εδώ και 28 χρόνια ετοιμάζει ο Martin Scorsese έρχεται. Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Silence», η οποία βασίζεται στην νουβέλα του Ιάπωνα συγγραφέα Shusaku Endo είναι εδώ και δίνει μία πρώτη ματιά στο θρησκευτικό δράμα που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.

Εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1966 και στην περίπτωση που δεν ανυπομονούσατε για τα Χριστούγεννα, η «Σιωπή» θα κάνει την πρεμιέρα της στις αίθουσες στις 23 Δεκεμβρίου, ώστε να συμπεριληφθεί για τα βραβεία της σεζόν. Η ημέρα κυκλοφορίας θα φέρει τον Λίαμ Νίσον αντιμέτωπο με τον...εαυτό του και την κυκλοφορία του «A Monster Calls», ενώ την ίδια περίοδο ετοιμάζονται για «κινηματογραφική έφοδο» τα «Assassin’s Creed», «Passengers», «Sing» κ.α.

To τρέιλερ που κυκλοφόρησε φανερώνει την επική γλώσσα της ταινίας και παράλληλα την ένταση των προσωπικών στιγμών. «Μήπως προσεύχομαι στη σιωπή;» διερωτάται ο Άντριου Γκάρφιλντ στο φινάλε. Μαζί με το τρέιλερ διαβάστε την εκτεταμένη συνέντευξη του Σκορσέζε στους NY Times, στην οποία αποκαλύπτει πως μετά από προσπάθειες 27 χρόνων, τελικά η «Σιωπή» έγινε με ένα μπάτζετ 46.5 εκατομ. $ και ένα συνεργείο 750 ατόμων. Με γυρίσματα στην Ταϊβάν, το ιστορικό φιλμ έχει ως πρωταγωνιστές τους Λίαμ Νίσον, Κεν Γουατανάμπε, Αντριου Γκάρφιλντ, Ανταμ Ντράιβερ και Ισέι Ογκάτα, ενώ μεγάλο μέρος του είναι στην ιαπωνική γλώσσα.

 Θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Δεκεμβρίου.


 huffingtonpost.gr, cinemag.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com