Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Αγόρασαν έπαυλη με 1 δολάριο, την μετέφεραν και πωλείται για 2,4 εκατομμύρια αλλά η επένδυση αποδείχθηκε καταστροφή (Photos)

Την επένδυση του αιώνα ήθελε να κάνει ένα ζευγάρι στο Μαϊάμι, το οποίο αγόρασε εγκαταλελειμμένη βίλα για 1 δολάριο την ανακαίνισε και την πούλησε αλλά μάλλον έχασε αρκετές χιλιάδες δολάρια.
Για να μετατραπεί η παλιά έπαυλη σε… χρυσορυχείο χρειάστηκαν 7 χρόνια και μία επική μεταφορά της οικίας σε απόσταση 32 χιλιομέτρων μέσα στο κόλπο Τάμπα της Φλόριντα και να τοποθετηθεί στο Ράσκιν.

Η μετατροπή διήρκησε το διπλάσιο χρόνο από όσο είχε υπολογίσει το ζευγάρι και μόνο η μεταφορά της κόστισε περίπου 250.000 δολάρια.

Η έπαυλη των 650 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει ένα επιπλέον σπίτι δύο ορόφων, πάρκιν για τέσσερα αυτοκίνητα και βεράντα που εκτείνεται στη θάλασσα, πέντε τζάκια και απίστευτη πολυτέλεια, χρειάστηκε 7 χρόνια για να ανακαινιστεί και το συνολικό κόστος άγγιξε τα 2 εκατ. δολάρια. Το ζευγάρι επιχείρησε να την πουλήσει για σχεδόν πέντε εκατ. δολάρια το 2014 αλλά τελικά πήρε μόλις 1.150.000 δολάρια.
Σήμερα μετά από δύο χρόνια η έπαυλη βγαίνει ξανά στην αγορά με τιμή πώλησης στα 2,4 εκατ. δολάρια.
topontiki.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com