Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Facebook: Πως να βρείτε κάποιον, χωρίς το όνομα του!

Αν είστε από εκείνους που ψάχνετε κάποιον στο Facebook και δεν μπορείτε να βρείτε επειδή δεν χρησιμοποιεί το πραγματικό του όνομα στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο τότε μην  δικτύωσης αγχώνεστε μιας και υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να τον βρείτε
 

Όπως είναι γνωστό στο Facebook αν και σπάνια, μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί ψεύτικο όνομα στο λογαριασμό του στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο με αποτέλεσμα να μπορεί να βρεθεί στα αποτελέσματα της αναζήτησης. 
Όμως αν κάποιος θέλει να τον βρει ό,τι όνομα και αν χρησιμοποιεί, το μόνο που έχει να κάνει είναι να βάλει στην αναζήτηση τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου (αν τον γνωρίζει) μιας και πλέον το Messenger και το Facerbook ζητάει από τους χρήστες να καταχωρήσουν τον αριθμό τους για επιπλέον ασφάλεια αλλά αν θέλει μπορεί μέσα από τις ρυθμίσεις απορρήτου να αλλάξει την απάντηση στην ερώτηση «Ποιοι μπορούν να σας βρουν με βάση τον αριθμό τηλεφώνου που δώσατε;».
Αν έχει συμβεί αυτό τότε η μόνη λύση είναι απλά να τον αναζητήσει με την διεύθυνση του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου και στα αποτελέσματα της αναζήτησης θα του εμφανιστεί ο λογαριασμός που ψάχνει (αν βέβαια χρησιμοποιεί την διεύθυνση email που βάλατε στην αναζήτηση).
newsit.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com