Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Γιατί δεν εμφανίζεται ο Τζόνι Ντεπ στο τρέιλερ των «Πειρατών της Καραϊβικής»

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την πέμπτη ταινία «Οι πειρατές της Καραϊβικής» με τίτλο «Dead Men Tell No Tales» η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας στις 26 Μαΐου του 2017.
Ωστόσο αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πουθενά στο τρέιλερ δεν φαίνεται ο Τζόνι Ντεπ που υποδύεται τον κεντρικό χαρακτήρα του κάπτεν Τζακ Σπάροου.
Αντιθέτως περιλαμβάνει σκηνές από δύο εμφανίσεις του Μπρέντον Τουέιτς και του Χαβιέρ Μπαρδέμ, που υποδύεται τον πειρατή – φάντασμα που ψάχνει τον Σπάροου.
Πιθανολογείται ότι η πρόσφατη δημοσιότητα που πήρε ο χωρισμός του Ντεπ, αλλά και οι λεπτομερείς αναφορές στον Τύπο για την προσωπική του ζωή, βρίσκεται πίσω από την απόφαση της παραγωγής να μην συμπεριληφθεί στο τρέιλερ ο ηθοποιός, παρότι και στη νέα ταινία αποτελεί το βασικό της πρόσωπο, σύμφωνα με τον Guardian.
Δείτε το τρέιλερ:

newsbeast.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com