Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

ΟΑΕΔ: Αυτά είναι τα νέα προγράμματα του Οργανισμού [πίνακας]

Ένα νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας αναμένεται να προκηρυχθεί μέχρι τέλος Οκτωβρίου, και θα αφορά τη μετατροπή του επιδόματος ανεργίας σε επιδότηση της εργασίας. Δείτε τα σημαντικότερα προγράμματα του ΟΑΕΔ.
Ένα ακόμη πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας αναμένεται να προκηρυχθεί μέχρι τέλος Οκτωβρίου ή το αργότερο μέχρι αρχές Νοεμβρίου, και θα αφορά τη μετατροπή του επιδόματος ανεργίας σε επιδότηση της εργασίας. Αυτό προέκυψε από όσα αναφέρθηκαν σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, στην οποία παραβρέθηκε και η διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη, σύμφωνα με ανάρτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση του επιμελητηρίου.
Όπως αναφέρθηκε, θα προβλέπεται αναλόγως των δεδομένων των ανέργων και των επιχειρήσεων να ορίζεται το ύψος και να δίνεται και η επιδότηση. Αυτό θα αφορά βραχυχρόνια ανέργους αλλά και μακροχρόνια, εφόσον δικαιούνται βοήθημα ανεργίας που είναι 200 ευρώ τον μήνα και ο ΟΑΕΔ θα καλύπτει το υπολειπόμενο, μέχρι τα 360 ευρώ.
Δείτε μερικά από τα πιο σημαντικά προγράμματα του ΟΑΕΔ που είναι σε εξέλιξη: Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 34 Δήμους (Επιβλέποντες Φορείς) Θύλακες Υψηλής ανεργίας συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων, για 6.339 θέσεις πλήρους απασχόλησης
Yποβολή αιτήσεων υποψηφίων εκπαιδευτικών για την Συμπληρωματική Προκήρυξη των ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Ο.Α.Ε.Δ., Βέροιας, Χίου, Ωραιοκάστρου σχ. έτους 2016-17
Ανακοινοποίηση στο ορθό Οριστικών πινάκων Αξιολόγησης των Περ/κών Δ/νσεων Αττικής & Νήσων, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Μακεδονίας για την πρόσληψη Εκπαιδευτικού Προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για τις ΕΠΑΣ Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ., σχ. έτους 2016-2017

newsit.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com