Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Τρία πράγματα που συνηθίζουμε να πετάμε ενώ δεν πρέπει

Ο κάδος των σκουπιδιών μας γεμίζει καθημερινά αλλά πολλές φορές πετάμε πράγματα που θα μπορούσαν να μας φανούν χρήσιμα.
Μικροαντικείμενα και προϊόντα μιας χρήσης μπορούν να αποτελέσουν τη λύση στα καθημερινά μικροπροβλήματα ή να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη.
Δείτε για παράδειγμα τρία αντικείμενα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά πριν τα πετάξετε.
1. Τελευταίες σταγόνες λαδιού
Όταν τελειώνει το λάδι από το μπουκάλι συνηθίζουμε να το πετάμε ακόμη και αν έχουν μείνει μερικές σταγόνες μέσα. Λάθος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις σταγόνες με ένα βαμβάκι για να λιπάνετε τους μεντεσέδες στις πόρτες που τρίζουν.
2. Χαρτοσακούλες
Φυλάξτε μερικές χαρτοσακούλες από το μανάβικο ή τον φούρνο για τις βροχερές μέρες του φθινοπώρου. Μπορείτε να βάλετε μέσα σε αυτές βρεγμένα παπούτσια και θα τα δείτε να στεγνώνουν πολύ πιο γρήγορα καθώς αυτές έχουν την ικανότητα να απορροφούν αστραπιαία την υγρασία.
3. Φελλούς
Αν συνηθίζετε να πετάτε τους φελλούς των κρασιών, ξανασκεφτείτε το καθώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σωρό πανέμορφα diy projects. Από δίσκους μέχρι διακοσμητικά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα με λίγη προσπάθεια και φαντασία.
baby.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com