Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Απίστευτοι ευρωπαϊκοί προορισμοί που δεν έχουν ανακαλυφθεί από τους τουρίστες

Μικροί ονειρικοί παράδεισοι για όσους θέλουν να αποφύγουν τα ευρωπαϊκά hotspots (Pics)
Adtech Ad
Για όσους θέλουν να αποφύγουν τα ευρωπαϊκά hotspots, υπάρχουν ακόμη ορισμένοι άγνωστοι προορισμοί για να εξερευνήσετε.
AdTech Ad
Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα της ιστοσελίδας Quora, η Ευρώπη διαθέτει μικρούς ονειρικούς παραδείσους, οι οποίοι παραμένουν ως επί το πλείστον άγνωστοι μέχρι στιγμής στο ευρύ κοινό.
Από τα νησιά Φερόε της Δανίας μέχρι και τα παλαιότερα μοναστήρια της Αρμενίας, παρακάτω ακολουθούν τα καλύτερα μέρη της Ευρώπης που μπορείτε να απολαύσετε, χωρίς συνωστισμό από επισκέπτες.

TATEV - ΑΡΜΕΝΙΑ

Κοντά στο χωριό Tatev της Αρμενίας βρίσκεται η Μονή Tatev, ένα μοναστήρι το οποίο χτίστηκε τον έννατο αιώνα. Πρόκειται μία απίστευτα καλά συντηρημένη μονή που προσφέρει εκπληκτική θέα στους περαστικούς.

FAROE ISLANDS - ΔΑΝΙΑ

 
Ανάμεσα στη Νορβηγία και την Ισλανδία, θα βρει κανείς τα Νησιά Φερόε της Δανίας, τα οποία προσφέρουν στους επισκέπτες τη φύση στην πιο αγνή της μορφή: Από βράχια, καταρράκτες μέχρι μικροσκοπικά χρωματιστά σπίτια, τα νησιά έχουν πολλά να προσφέρουν παρά το μικρό τους μέγεθος.

CANGAS DE ONIS - ΙΣΠΑΝΙΑ

 
Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Sella στη βορειοδυτική Ισπανία. Αξιοθέατα κοσμούν την οροσειρά Picos de Europa, ενώ η Puente Romano είναι μία από τις τελευταίες γέφυρες που στέκεται στο σημείο αυτό από την περίοδο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
(ΠΗΓΗ: Fortunegreece)
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com